בלוטת הרוק תרגיע אותי

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

01/06/2014 | 17:50 | מאת: חן

יש לי נפיחות מתחת ללשונ בצד שמאל זה מלוה בכאבים בשריר של הלשון עם הצואר ראש מאחורה,הייתי אצל רופא שינים שהפנה אותי לרופא פה ולסת כי הוא משער סתימה בבלוטת הרוק,ויש לי תור רק בעוד חודש וחצי?זה בסדר?יכולה להיות החמרה?זה מסוכנ ?ואם כואב זה סימנ שלא משהו מסוכן?באמת בסדר לחכות חודש וחצי לתור,בבקשה תרגיע אותי.

02/06/2014 | 09:35 | מאת: ד"ר גל אבישי

נפיחות מתחת ללשון אכן יכולה להיות בעקבות חסימה בבלוטת רוק מתחת ללשון. בדרך כלל התופעה לא מאד כואבת ואיננה יכולה להוביל למצבים "מדאיגים". אין לי שליטה על התור שקיבלת. אם את רוצה לנסות אצלנו ב"רבין" 03-9376666 ולבקש תור לד"ר אבישי בפה ולסת בלינסון או ד"ר גילת באא"ג השרון

מנהל פורום בלוטות הרוק