מחלות אאג שמובילות למצוקה נשימתית

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

15/03/2016 | 21:23 | מאת: מיכל

שלום רב אני בת 35, אסמתית מאוזנת מאוד מגיל צעיר, ללא אישפוזים/אינהלציות בשוטף, בקושי משאפים. מזה 12 יום שאני במצוקה נשימתית שמלווה בשיעול בלתי פוסק, צורך באינהלציה ממש כל 3-4 שעות. צילום ריאות תקין, צילום סינוסים הראה :אין סימן להרס בדפנות הגרמיים, נפיחות הרירית במידה במקסילארי הימני, ללא פלסי אוויר נוזל. מטופלת כבר 10 ימים באנטיביוטיקה, זינט+רוליד וכן פרדניזון, היה שיפור מסוים בתחילה אך התדרדר חזרה. ההרגשה היא של מעין דגדוג נוראי בענבל הגרון, לא מסוגלת לנשום נשימה פנימה דרך הפה מבלי להיכנס לשיעול קשה. נשימה דרך האף ללא כל בעיה. בהרגשה שלי הבעיה היא נטו בגרון/אאג ולא בריאות בגלל ההרגשה בגרון. (זה אינו כאב של דלקת וכו' אלא דגדוג נוראי) השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ? אילו בדיקות מומלץ לעשות ? אני ממש מיואשת, אנא עיזרו לי תודה

15/03/2016 | 22:31 | מאת: ד"ר גל אבישי

פורום זה עוסק במחלות של בלוטות הרוק. ממליץ לך להיבדק אצל רופא המשפחה ולהתייעץ איתו לאיזה רופא לפנות. בהצלחה

מנהל פורום בלוטות הרוק