נפיחות בפנים ובגרון המלווה בפיחות ברוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

06/12/2020 | 16:20 | מאת: נעה

שלום, אם יש לי מזה כשבוע נפיחות בשני מוקדים בפנים - אחד ליד אוזן ימין (קצת מעל מפרק הלסת)ואחד - בחלק העליון של הגרון מתחת לאותה אוזן. בנוסף לכך שמתי לב שחצי ימין של הפה שלי יש בו פחות רוק. האם זה מעיד על בלוטת לימפה נפוחה? בלוטת רוק נפוחה? איך עושים את האבחנה המבדלת ולאיזה רופא עליי לפנות? אצל רופא המשפחה שללו סטרפטוקוקוס.

נועה שלום! לא ניתן להגיע לאבחנה מבדלת או כל מסקנה אחרת ללא בדיקה גופנית. נא פני לרופא אא"ג להמשך בירור.

09/12/2020 | 15:52 | מאת: נעה

תודה רבה!

12/12/2020 | 02:58 | מאת: נעה

בהמשך לזה, אובחנתי עם דלקת בבלוטת הרוק. נתנו לי אנטיביוטיקה. האם יש דרך להקל על הכאבים בינתיים? או משהו אחר שכדאי לעשות?

מנהל פורום בלוטות הרוק