הפרשת מוגברת של רוק בצד אחד של הפה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

27/11/2020 | 15:59 | מאת: אבי

שלום, לפני כחצי שנה עברתי טיפול שיניים שכלל טיפול שורש וכתר ומאז אני מרגיש הפרשת רוק מוגברת בצד הזה של הפה במיוחד תחת הלשון קשה לי לקבוע אם זאת הפרשת מוגברת או ניקוז לא תקין של הרוק את יכולה להסביר לי מה יכול לגרום לזה כדי שאוכל לקבל אינדקציה? צילומים אני מתכוון לבצע כך או כך בינתיים רק רוצה לקבל מידע על מה יכול לגרום לבעיה הזאת

אבי שלום! קשה לומר, ללא בדיקה, מה עלולה להיות הבעיה. איני משוכנעת שהגורם הוא טיפול השיניים שעברת. עליך לגשת להבדק ע"י רופא פה ולסת או מומחה למחלות בלוטות הרוק.

מנהל פורום בלוטות הרוק