פצע על בלוטת הרוק בלחי הפנימית

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

10/11/2020 | 18:32 | מאת: שחר

היי, בשבוע שעבר הבחנתי בפצע על בלוטת הרוק. הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 אך בעקבות כאבי בטן חזקים הפסקתי לקחת לאחר כדור אחד. לאחר מספר ימים שעברו הפצע נראה אותו דבר אך מעט פחות מוגלתי. היום היתי אצל רופא אחר שאמר שזו אפטה ולא בהכרח קשור לבלוטת הרוק. כמו מה זה נראה? האם עלי לפנות להערכה נוספת? תודה רבה.

10/11/2020 | 18:34 | מאת: שחר

מצרף תמונה.

10/11/2020 | 18:43 | מאת: שחר

תמונה

שחר שלום! פצע בחלל הפה הוא לרוב אפטה או חבלה מקומית, לעיתים רחוקות מדובר בבעיה בבלוטת הרוק או אחרת. אם הפצע אינו חולף או לפחות משתפר כעבור מספר ימים- מומלץ לפנות לבדיקת רופא פה ולסת.

מנהל פורום בלוטות הרוק