גולה זזה בלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

29/07/2020 | 17:09 | מאת: מודאגת

שלום, כבר כמה שבועות גולה זזה קשיחה בלסת שמאל. יש לציין שאני מרגישה זו רק כאשר אני מכופפת את הלסת ולא במצב רגיל של הצוואר. הגולה אינה בולטת לעין וזזה על קו הלסת ונכנסת פנימה בתנוחת צוואר ישר. יש לי דלקת חניכיים ושיני בינה כלואות. לפני כחודש הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאמר לי שאין סיבה לדאגה כיוון שיש 150 בלוטות לימפה בכל צד ולא כולן באותו גודל וכנראה שזה קשור לבעיית שיני בינה וחניכיים ואין לי מה לדאוג. מאז אני לא מרגישה שהנפיחות ירדה ואולי אני צריכה טיפול אחר. מה דעתכם? והאם יש צורך לבדיקה חוזרת ואולטרסאונד לפי מה שציינתי למעלה? תודה רבה!!

שלום! "גולות" באיזור שאת מתארת הן, לרוב, בלוטות לימפה מעט מוגדלות. סונר צוואר יכול לסייע באבחנה. ממליצה לטפל בבעיות השיניים והחניכיים, שגורמות להגדלת בלוטות לימפה.

מנהל פורום בלוטות הרוק