גירוד מתחת ללשון באזור הבלוטות והתנפחות מתחת לאוזן

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

10/05/2020 | 10:09 | מאת: שרית

בוקר טוב.. לאחרונה אני חווה גירוד מתחת ללשון באזור הבלוטות והתנפחות מתחת לאוזן. בנוסף גם גירוי עז בפנים כשהבלוטה מתנפחת. רופא אמר דלקת בבלוטות ואנטיביוטיקה - לא עזר. אולטראסאונד בלוטות הראה שהכל נקי. מה זה יכול להיות? תודה - שרית

שרית שלום! דלקות בבלוטות הרוק עלולות להיות מלוות גרד בפנים. עם זאת, יכולות להיות מגוון סיבות אחרות לגרד ובראשן אלרגיה. ממליצה להבדק ע"י מומחה לבלוטות הרוק.

10/05/2020 | 11:57 | מאת: שרית

תודה רבה. האם אפשר לתאם ביקור אצל מומחה בבילינסון במרפאות שלכם אם אני בקופת חולים לאומית או באופן פרטי?

בענייני מנהלות בין קופות חולים- עליך לפנות בשאלה לקופה בה את חברה.

מנהל פורום בלוטות הרוק