בירור הופעת כיבים בחיך עליון

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

01/04/2020 | 21:33 | מאת: לב

בת 38, ברקע סובלת מאפטות מזה 20 שנה ב-8 שנים אחרונות החמרה בהתקפים, משולב במעורבות של חום והגדלת בלוטות לימפה. במעקב וללא אבחנה. בחודש האחרון החלו להופיע נגעים בחיך העליון(לא נראה כאפטה), החלו ככתמים אדומים קטנים שגדלו בהיקפם. בשלב הבא חיפוי לבן על החיך וכעת הופיעו שוב כיבים חדשים מלווים בכאב מקומי בלוע ותחושת חיכוך. אשמח לדעת כיצד לנהוג

לב שלום! הפורום עוסק במחלות בלוטות הרוק. אנא פני לבדיקת רופא פה ולסת.

מנהל פורום בלוטות הרוק