העלמות הרוק מהפהללללללללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

11/02/2020 | 19:56 | מאת: קלרה

שלום דר סובלת מבעיות עיכול מחלת ושט עליונה יש לחץ מוגבר לושט העליונה רזיתי המון שלד ועצמות והתייבשתי ולפני שבועיים נעלם לי הרוק מהפה מה זה סובלת האוכל לא נבלע נחנקת יש כאבים חומציות כל השיניים כואבות הלשון נורא סובלת מאד מה ניתן לעשות? משחת ביוטן לא עוזרת מיואשת מאד מה לעשות?

רפלוקס של חומצת קיבה עלול לגרום לתחושת יובש קיצונית בגרון, ולעיתים בחלל הפה. אם בנוסף אינך שותה מספיק, הרי שזאת סיבה מספקת לתחושת יובש פה. ממליצה להשלים בירור וטיפול גסטרואנטרולוג לתלונת החומציות. במידה ויובש הפה מתמיד- יש לפנות לבדיקת תפקוד בלוטות הרוק אצל מומחה לענין. רפואה שלמה.

מנהל פורום בלוטות הרוק