רוק מוגבר לאחר ניתוח שקדים וענבל (חיך)

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

29/12/2019 | 07:37 | מאת: מלכה

שלום, אני בת 51, לפני שבוע עברתי ניתוח שקדים וענבל (חיך) בגלל בעיות של דום נשימה בשינה. אציין שאצטרך כנראה לעבור גם ניתוח במחיצות האף. הכאבים בגרון עדיין חזקים ויש לי רוק מוגבר בכל שעות היום, גם בשינה עד כדי כך שאני מתעוררת כל הזמן. יש קשר בין הניתוח לרוק? זה אמור להיות כל כך הרבה זמן? ואם כן - כמה זמן בערך עוד אסבול מכך? תודה רבה

מלכה שלום1 ריבוי הרוק במקרה שלך, נובע כתוצאה מירידה ביכולת בליעת הרוק (אדם בולע כליטר-ליטר וחצי של רוק ביממה). בחלוף הכאב, הבעיה תסתדר מעצמה. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק