ייצור מוגבר של רוק בפה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

03/12/2019 | 11:40 | מאת: H

היי, אני בת 22 וסובלת כל חיי מייצור מוגבר של רוק בפה. זה מתאפיין בזה שכמעט בכל פעם שאני מדברת אני צריכה אשכרה לבלוע ממש את הרוק כדי שלא יצטבר עודף שמפריע הרבה פעמים לשיחה ברורה. או שסתם ככה במהלך היום אני כל פעם צריכה ממש "לרוקן" את הפה. יש עוד כמה תסמינים. הדבר הזה ממש מציק לי בחיים. אשמח לדעת אם יש פיתרון לתופעה הזאת. תודה רבה

שלום! ייצור מוגבר של רוק באנשים בריאים היא תופעה לא נפוצה. לעיתים, בעיות מסוימות בסגר או במבנה חלל הפה עלולים לגרום להצטברות רוק בקדמת הפה. ממליצה להבדק ע"י רופא פה ולסת. בהצלחה.

מנהל פורום בלוטות הרוק