גולה לבנה בשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

29/10/2019 | 15:05 | מאת: אביב

שלום לפני שבועים הופיע לי גולה לבנה לאחר אצל הרופא קיבלתי משחה טיפה ירד וחזר לאחר כמה ימים ביקרתי שוב אצל רופא המשפחה ונתן לי משחה ואנטביוטיקה אמר אולי בעיה במעיים רציתי לדעת מה עלי לעשות. תרופות: דקטרין אורל גייל מוקסופין אורקרט E

אביב שלום! ע"פ התיאור יתכן ומדובר במוקוצלה- מעין התנוונות של בלוטת רוק זעירה, שנגרם לרוב כתוצאה מחבלה מקומית, כמו נשיכת השפה. אם התהליך אינו נסוג או נעלם כעבור מספר שבועות- פנה לבדיקת רופא פה ולסת.

07/11/2019 | 13:34 | מאת: אביב

תודה על התשובה היום התחיל לי בנוסף ריבוי רוק מתחת ללשון האם זה קשור . תודה

מנהל פורום בלוטות הרוק