הפרשת רוק מוגברת בלילה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

06/10/2019 | 13:20 | מאת: דור

שלום רב, אני בן 26 בריא בדרך כלל לא נוטל תרופות. אך ישנה בעיה שמפריעה לי מאד. בלילה שאני ישן הכרית שלי רטובה מהפרשת רוק, זה ממש לא נעים ויוצא שאני הופך את הכרית ואז גם שם יוצא לי רוק וכל הכרית רוק וזה מפריע לי. מה ניתן לעשות במצבים כאלה אם אין בעיה של השיניים? מה רופא משפחה יכול לעשות בעניין? יש טיפול לזה? תודה רבה.

דור שלום התופעה קורה בד"כ אצל אנשים שנושמים נשימת פה בזמן שינה. פנה לבדיקת אא"ג- על מנת שיאבחן האם קיימת חסימה אפית או בעיה מבנית אחרת.

מנהל פורום בלוטות הרוק