בהקשר שלי לפוסט מטה בבקשה עם אפשר לענות

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

05/09/2019 | 19:55 | מאת: מאור

בתקופה האחרונה מי זה זמן מה פשוט יש לי חוסר ברוק ...ממש עד מצב שהפה מתייבש כול כמה דקות.השפתיים לבנות.בשני מילים חוסר רוק נבדקתי המון בדיקות כולל העמסת סוכר וכו הדמיות mri זה רופא אנדרו שלח אותי .בגלל היפופזה תקין כרגע מהיובש נוצר לי קנדידה פעמיים משטח לשון ונמצא קנדידה לא עזר כלום רופא טען שזה מהיובש ולא ההפך משהו נוסף .שאני אוכל חמוץ זא לימון לדוגמא מרגיש סוג של דקירות בצד מתחת איזור האוזן לפעמים בשני הצדדים לפעמים בצד אחד.המצב מאוד מאוד מתסכל ואף אחד לא לוקח את זה ברצינות ואומרים לי שזה מסטרס.חוץ מסטרס בדרך כלל מה זה יכול להיות??? תודה רבה אשמח לתשובה וכיון משהו זה הפוסט קיבלתי תשובה רשמתי שוב וללא מענה מאיזה בעיות זה יכול להיות??יש קשר לפרקים? תודה

מאור שלום! תחושת יובש פה יכולה לקרות מסיבות רבות, גופניות, תרופתיות ואחרות. ראשית צריך לבדוק האם באמת יש יובש פה- כלומר ירידה בהפקת הרוק, או שמדובר בתחושה בלבד. ממליצה להבדק ע"י מומחה לרפואת הפה (בד"כ במרפאות פה ולסת בבתי החולים). בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק