בלטות הרוק,,

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

31/12/2015 | 06:39 | מאת: r.sos

האם לאחר טפול שיניים ,(עקירה)ושטיפות במי -פה , האם תיתכן התכווצות או היעלמות של מחצית מהבלוטות -רוק ? מכיוון שלמחרת עקירת השן ,הרגשתי שבלוטות הרוק התנפחו מאוד, ויומיים לאחר מכן מחציתמ הבלוטת רוק השמאלית חזרה לגודל הרגיל, כאשר בצד הימני התכווצה ויש תחושה כאילו נעלמה וחסרה במקומה. אודה לתשובתכם ,והאם התופעה מוכרת ?

שלום! מבנה בלוטות הרוק אינו משתנה כתוצאה מטיפולי שיניים. יכולה להיות נפיחות מקומית בפנים או בצוואר עליון לאחר טיפולי שיניים , נפיחות זו חולפת מעצמה.

מנהל פורום בלוטות הרוק