אולטרא צוואר ובלוטות

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

10/07/2019 | 15:24 | מאת: ליאת

שלום ד"ר ביצעתי אולטרא סאונד דוקטור שלום להלן תוצאות בלוטת מגן אינה מוגדלת במרקם אחיד למעט קשריות היפואקגניות בודדות זעירות עד 0.4 באונה השמאלית ,מתחת לקוטב תחתון של אונה ימנית מוקד היפגואקני רקמתי 1.9 ס"מ בקוטר מירבי PTA? ניתן לשקול קורלציה עם מיפוי ME BI בלוטות רוק תת לסתיות מימין ושמאל בגודל ומבנה תקינים בלוטות הפאוטיס כנ"ל אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר . עשיתי את כל הבדיקות של הבלוטה הכל תקין .מה זה אומר הבליטה הזאת ב אולטרא ץתודה

ליאת שלום! הממצא בסונר נראה לבודק, כבלוטת יותרת-מגן מוגדלת. בלוטה זאת אחראית על משק הסידן בגוף, והיא נמצאית בסמוך לבלוטת המגן. גשי לרופא המשפחה לעשות בירור נוסף בעניין. ממצאים של סונר הם לא תמיד מדוייקים בעניין זה..בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק