כתם אדום בלשון לאחר דלקת גרון חיידקית

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

01/12/2018 | 17:45 | מאת: ילדה שמפחדת מאוד

היי , אני בת 14 ואני הייתי חולה בדלקת גרון חיידקית שמלווה בחום גבוה ולא אכלתי כבר שלושה ימים. עכשיו כשהכל התחיל להירגע והתחלתי לאכול(כמויות קטנות) , הכאב בגרון הופחת ואין חום , התחילו לי מלא פצעים בתוך הפה ועל השפה שמדמה ״ אפטות״ ,אך יש גם מין כתם אדום יחסית גדול על הלשון שלי , מה זה ? קראתי באינטרנט וכתוב שזה יכול להיות גידול סרטני. זה בגלל שהייתי חולה או שזה יכול להיות גידול? אני פוחדת מאוד.

שלום אפטות בפה ושינויים שונים ברירית של חלל הפה יכולים לקרות במחלות חום שונות. ממליצה להפסיק לדאוג, לשתות הרבה, ואם הדבר לא חולף או מציק לך באיזשהו אופן- פני לרופא אף אוזן גרון. תרגישי טוב!

מנהל פורום בלוטות הרוק