טעם מר או מלוח בפה במשך 8 חודשים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

08/11/2015 | 21:42 | מאת: יעלי

שלום רב, אני בת 60 ובריאה בדר"כ לא נוטלת תרופות. לפני 8 חודשים החל להופיע לי טעם מר נוראי בפה באופן קבוע , גם לאחר אכילת שוקולד/ עוגה. במשך הזמן הטעם התחלף למלוח או שוב מר. התופעה קורית במהלך היום בכל שעות היום אך לא בזמן השינה.גסטרוסקופיה נמצאה תקינה למעט גסטריטיס קל שלא מצדיק את הבעיה. אולטראסאונד בטן עליונה נמצא תקין לחלוטין. בדיקת EEG מוח - תקינה, ובעוד יומיים אבצע MRI מוח, תך התמקדות בעצבים 7,9 עפ"י הנחיית הנוירולוג שהלואי ויימצא תקין. בשום אופן לא נמצאה הסיבה לבעיה המוזרה שלי.גם לקיחת כדורי LOSEC כנסיון לפתרון לא הוכיח את עצמו.האם יימצא הגאון שאולי ייתן לי כיוון לפתרון או לאתור הבעיה?! באמת אהיה אסירת תודה.

08/11/2015 | 22:29 | מאת: ד"ר גל אבישי

שינויים בחוק הטעם אינם חלק מתחום עיסוקנו. שווה להבדק אצל מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

28/07/2022 | 23:27 | מאת: דקלה

רציתי לדעת האם גילית מה המקור לטעם המלוח? גם אני בבעיה דומה..

מנהל פורום בלוטות הרוק