אבצס פריטונסילרי בגרון

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

30/05/2018 | 19:52 | מאת: עדי

לפני חודשיים היה לי אבצס פעם ראשונה בגרון, הייתי מאושפזת שלושה ימים עשו לי ניקוז. לפני יומיים הרגשתי שוב כאבי גרון האבצס חזר, הייתי אתמול אצל רופא משפחה הוא הביא לי אנטיביוטיקה. מאתמול המצב רק מחמיר ולא משתפר. יש לי תור למחר לאא"ג השאלה היא אם הוא יוכל לעשות לי את הניקוז, או שהוא יפנה אותי למיון? אני לא יודעת אם לחכות למחר או כבר לגשת ישירות למיון

עדי שלום הטיפול באבצס פריטונסילרי צריך להיעשות מהר ככל הניתן, על כן מומלץ במקרים כאלו לקבל הפניה ישירות למיון אא"ג. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק