מתעוררת עם פה יבש בלילה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

24/05/2018 | 14:50 | מאת: ריקי

שלום לרופאים, לפני שמונה חודשים היתה לי דלקת חמורה בסינוסים ואז הייתי מתעוררת בלילה עם פה יבש נורא. קיבלתי אנטיביוטיקה חזקה והדלקת חלפה. מצב היובש בפה השתפר אך לא חלף. עברו חודשים מאז ועדיין אני מתעוררת כל לילה עם פה יבש פעם יותר פעם פחות. זה מאוד מפריע לי. מבקשת עזרה.

על סמך דבריך, ניתן להניח, כי הבעיה העיקרית נובעת מחסימה אפית, הגורמת לנשימת פה בזמן שינה, ולא מבעיה בבלוטות הרוק. ממליצה כי תפני לרופא המנתח או לרופא אף אוזן גרון אחר העוסק במחלות אף וסינוסים. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק