שלום שאלה לגבי mri במסגרת בירור

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

27/04/2018 | 13:44 | מאת: יוסי

שלום רב ברצוני לדעת..עברתי mri ראש במסגרת בירור אנדוקריני לשאלתי אני סובל זמן רב מיובש בפה קיצוני מאוד האם היה אבנים או חסימה בבלוטות רוק היום רואים? מציינים זאת בפענוח תשובה כי הבנתי שרואים גם את הלסת וכול האיזור עד הצוואר תודה

יוסי שלום לעיתים רחוקות מחלה חסימתית באחת או יותר מבלוטות הרוק גורמת ליובש פה, ולכן שאלתך בהקשר של יובש פה פחות רלוונטית. בMRI ניתן לראות חלק מהבעיות בבלוטות הרוק. ממליצה להבדק ע"י מומחה לרפואת הפה בעניין היובש. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק