כאבים בבלוטת הרוק מתחת לאוזן ימין לצד הלחי

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

04/10/2017 | 05:04 | מאת: דלקת בבלוטה הרוק מתחת לאוזן על הלחי

היי שלום הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שאיבחן דלקת בבלוטת הרוק מתחת לאוזן ימים עקב פצע בפה שזיהם לי את האזור קיבלת אנטיביוטיקה zero 250 ועוד כדור סטרואיד לדעתי שנקרא פרדניזון 20 רק לשלושה ימים חל הקלה רבה ונשאר לי רק עוד יום לקחת ועדין מרגיש מצק טיפה טיפה. הולכת לאולטראסאונד של הבלוטה מחר. רציתי לדעת אם כדאי לקבוע שוב לרופא שיראה אם לא צריך המשך טיפול בכדורים לפני כניסת החג ? אשמח לתשובה מהירה תודה

שלום! אם קיימת אי נוחות בבלוטת הרוק לאחר השלמת טיפול אנטיביוטי מומלץ להבדק ע"י מומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה.

מנהל פורום בלוטות הרוק