דלקת בבלוטת הרוק בבת שנה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

עדי שלום! תוצאות הסונר מעוררות אפשרות של דלקת בבלוטת הרוק, על אף עמילאז תקין. הסיבה השכיחה לכך בגיל הילדות הן מחלות וראליות שונות. לא ציינת האם המצב השתפר או לא, אך ברוב המקרים קיימת נסיגה ספונטנית כעבור מספר ימים. במידה והתופעה חוזרת על עצמה יש להבדק ע"י מומחה למחלות בלוטות הרוק. בכל מקרה קיים לרוב פתרון יעיל לבעיה. רפואה שלמה!

31/10/2015 | 21:33 | מאת: עדי

אחרי א.ס צוואר אובחנה דלקת חריפה בבלוטת הרוק עם 2 בלוטות לימפה 2 ס"מ תגובתיות מטופלת באוגמנטין ומאז חל שיפור ניכר חוזרים לא.ס נוסף עוד חודש ומומלץ מעקב א א כ מדוע לדעתך? ספירת דם יצאה 80

דלקת בבלוטת הרוק או בבלוטות לימפה בתוך הבלוטה בגיל שנה דורשת מעקב רפואי מטעמי זהירות. ברוב המקרים מדובר בארוע חד פעמי.

מנהל פורום בלוטות הרוק