הפרשת רוק מוגברת בחצי שנה האחרונה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

02/01/2017 | 22:59 | מאת: רוני

בת 41, בחצי שנה האחרונה יש לי בעיה שמציקה, הפרשת רוק מהלסת התחתונה, עשיתי בדיקות דם, צילום לסת, בדיקת שיניים, MRI מוח, ביופסיות בלוטות רוק וכדומה ואין תשובה לבעיה שלי, זו תחושה מאוד מפריעה לי הפה שומני ורירי ומאוד לא נוח לי עם זה מבקשת עזרה

רוני שלום! התחושה שאת מתארת נובעת לעיתים מבעיות חדשות בסגר של הפה (אופן סגירת הפה), כתוצאה משינויים בשיניים, בחניכיים, או במפרקי הפנים. הפרשת רוק מוגברת אינה תרחיש סביר במקרה זה, אלא מדובר ברוק שמצטבר בקדמת הפה בגלל סגירה שונה או לא תקינה של הפה. עליך לפנות לבדיקת רופא פה ולסת. לבעיה קיימים מספר פתרונות. בהצלחה!

22/02/2019 | 15:07 | מאת: שניר

אם לבעיה קיימים מס פתרונות למה אינך מציג אותן??

מנהל פורום בלוטות הרוק