חוסר רוק קיצוני בפה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

14/10/2015 | 13:24 | מאת: liat

שלום, בעלי מתלונן מזה כשבוע ימים על תופעה מציקה ביותר של חוסר רוק בפה בצורה קיצונית. למי ניתן לפנות בנושא? מה יכולה להיות סיבה לכך? בהנחה שהוא בריא בדר"כ.. לא החל לקחת תרופות חדשות. האם יש צורך לפנות דחוף למיון?? תודה על כל עזרה.

ליאת שלום! לתחושת יובש בפה סיבות רבות. לא ניתן לדון באריכות בפורום זה על הסיבות כולן. הדבר המומלץ ביותר , הוא לפנות אל רופא המשפחה לבירור ראשוני כללי, ומשם לפי הצורך תופנו לבירור ספציפי יותר. בינתיים מומלץ להקפיד על שתייה מספקת. בהצלחה!

15/10/2015 | 05:27 | מאת: liat

תודה על התשובה הזריזה. לא ברור לנו מי מומחה לנושא.. איזה רופא? מלבד רופאת משפחה, למי ניתן לפנות? יש לציין שזה מסוג התלונות שלא מתייחסים בכובד ראש אליהן ולכן ההרגשה של חוסר אונים. תודה

מנהל פורום בלוטות הרוק