בדיקות שדה ראייה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

08/12/2013 | 06:16 | מאת: דני

שלום, ביתי בת ה 11 סבלה מכאב ראש חזק ומתמשך ואף הייתה מאושפזת בגין כך. כך בדיקותיה יצאו תקינות למעט דרוזן שאותר בעין שמאל ובדיקות שדה ראייה שלא יצאו תקינות מלכתחילה. בבדיקות שדה ראיה שעשינו ב 28/11/2013 במכון מור התוצאות היו כדלקן : עין ימין - אמינות בינונית ושדה תקין, עין שמאל - אמינות בינונית וחסרים באזור הקשת התחתונה. מבקש את הכוונתך למשמעויות תוצאות הבדיקה וכן מה עלינו לעשות כפעילות מונעת להמשך. בתודה מראש

08/12/2013 | 10:09 | מאת: פרופ' יאיר מורד

הדרוזן עצמו יכול לגרום לנזק בשדה הראייה אבל יש לשלול גורמים אחרים כמו יתר לחץ תוך גולגולתי. יש צורך ביעוץ נוירו-אופתלמולוגי.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות