טיפות אוזניים צרומול בטעות נכנסו לעין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

18/04/2020 | 22:10 | מאת: דניאל

טיפטפתי טיפות אוזניים cerumol לתוך האוזן והלכתי לישון, קמתי כאשר החומר השומני היה מרוח על כל הפנים שלי, ונכנסתי למקלחת לשטוף, במהלך השטיפה כנראה נכנס מים עם החומר לעיניים, הם שרפו כמה דק ירד מלא דמעו ויצא מהעיניים חומר לבן. שטפתי 20 שניות את העיניים בדוש במקלחת כאשר הם סגורות. אחרי רבע שעה הכל נרגע אבל נשאר עיניים אדומות. אחרי שעה הכל נרגע. האם י ש סיבה לדאגה?

19/04/2020 | 11:36 | מאת: ד"ר עלוית וולף

הי אם כל התלונות חלפו ועכשיו אין צריבה, כאב או רגישות לאור כניראה שאין מקום לדאגה. אם עדין אחד מהסימנים קיימים מומלץ לפנות לבדיקת רופא עיניים.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות