דלקת חריפה בלבלב ללא סיבה

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

07/02/2024 | 00:48 | מאת: קורל Kor

היי, הייתה דלקת חריפה בלבלב והופניתי לmri עדיין עם כאבים בבטן עליונה מקרין לגב (מעל חודש) לאחר הבדיקה זה התוצאות- גוף וזנב הלבלב בצקתיים עם האדרה מופחתת בשלב עורקי ומתאדר בשלבים המאוחרים של ההזרקה, הסננת שומן קלה מסביב, רושם לאי סדירות צינור הראשי בזנב הלבלב. אודה לעזרתך מה זה אומר? ממש בלחץ שהכאבים לא חולפים. תודה רבה

היי דלקת בלבלב זו מחלה קשה עם התאוששות איטית ואכן גם ב MRI רואים עדיין עדות לדלקת. יהיה צורך להמשיך לעקוב ב MRI לוודא שכל השינויים שמיוחסים לדלקת נסוגים, במידה והכאבים מחמרים או נוספים עוד מיחושים או שינויים בתחושות יש לפנות לצוות המטפל.

מנהל פורום סרטן הלבלב