בדיקת MRCP בה הודגמו ממצאים בלבלב

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

23/10/2023 | 14:36 | מאת: טרי

עברתי בדיקת MRCP בה הודגמו ממצאים בלבלב וכמפורט להלן: "לבלב בגודל ומרקם תקין . ציסטות קטנות והתרחבות צינוריות צד, מקבץ בולט בראש הלבלב והאונצינט פרוסט. צינור הלבלב עדין . ללא תהליך רקתי או האדרה חריגה בלבלב" מה משמעות הדבר? בתודה מראש טרי

טרי שלום, מתנצלת על המענה המאוחר, התהליכים הללו הם תהליכים שפירים והלבלב כעת נראה תקין ללא גושים. עם זאת היות ואני מניחה שהיתה סיבה לבדיקה, הרופא.ה המפנה לבדיקה ימשיך את המעקב.

מנהל פורום סרטן הלבלב