ממצאים בלבלב ובזנב הלבלב

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

23/10/2023 | 14:29 | מאת: טרי

ביצעתי בדיקת MRCP בה הודגמו מספר בעיות בהן : ציסטות קטנות והתרחבות צינוריות צד, מקבץ הבולט בראש הלבלב והאונצינט פרוסט צינור הלבלב עדין, ללא תהליך רקתי או האדרה חריגה בלבלב אודה באם אוכל לדעת מה חומרת המצב והאם עליי לעבור ניתוח או כל טיפול מתאים אחר ? בתודה מראש טרי

טרי שלום, מתנצלת על המענה המאוחר, התהליכים הללו הם תהליכים שפירים והלבלב כעת נראה תקין ללא גושים. עם זאת היות ואני מניחה שהיתה סיבה לבדיקה, הרופא.ה המפנה לבדיקה ימשיך את המעקב.

מנהל פורום סרטן הלבלב