טיפול חמלה כמוצא אחרון

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

19/07/2023 | 21:45 | מאת: ניקי

בניסוי קליני הזרקה רדיו אקטיבית

ניק שלום, רואה את שמך כבר פעם שלישית וכל פעם עם שאלות שקשה להבין דבר מה. מבינה שיש undifferentiated carcinoma זה תהליך המורכב מתאים ללא כל התמיינות כלומר תאים שכל האנרגיה שלהם מנותבת להתחלקות ( בניגוד לתאים שכן ממויינים שעסוקים גם בבנית חלבונים לתפקוד הספציפי של התא). תאים אלו מגבים הכי טוב לטיפול כימי. לגבי התחזי ת יש לדון עם הרופא.ה המטפלים שלהם כל המידע לגבי נרחבות המחלה ועוד מאפיינים חשובים כמו מצב התפקודי של המטופל.ת.

היי אם אתה אותו ניקי מלפני כמה ימים עם undifferentiated carcinoma ואתה שואל כעת לגבי הזרקה רדיואקטבית - חשוב לדעת באילו אתרים הגידול נמצא ומה היה המהלך של המחלה עד כה. במידה ומדובר באדם אחר בכלל חסרים פרטים...

30/07/2023 | 13:18 | מאת: ניקי

כל השאלות בגלל שנותנים לי להחליט לבד. מראש אמרו ששום טיפול לא יעזור ולכן אני מנסלה למצוא יזרה להחלטות סלי. בכל אופן, מאחר ואני ללא שום טיפול החלטתי ללכת על ניסוי קליני חדש מבחינת "ממילא לא יכול להזיק " תודה לך

מנהל פורום סרטן הלבלב