כאבי גב בסרטן הלבלב שאלה

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

19/12/2022 | 14:39 | מאת: נטלי

שלום רב קראתי שאחד התסמינים של סרטן הלבלב יכול לבוא לידי ביטוי בכאב גב בלבד. רציתי בבקשה לברר על איזה איזור בגב מדובר. רק החלק התחתון או גם בחלק המרכזי או העליון? האם מדובר בכאב חזק או עמום? והאם מדובר בשני הצדדים של הגב? תודה רבה מראש

שלום, כאבי גב הם הכאבים הכי נפוצים באוכלוסיה הכללית. על פי רוב הכאבים מקורם בבעיות גב שפירות. כבים מסרטן לבלב יהיו על פי רוב כמו חגורה, בדרך כלל כאבים חזקים הנמשכים מעל שבועיים ללא הפסקה. לעיתים גם כאב כזה הוא לא סרטן, אך כן מחייב בירור.

מנהל פורום סרטן הלבלב