חוות דעת שניה על CT ממצא בלבלב

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

08/11/2022 | 02:10 | מאת: נעמה

בהמשך לשאלתי-היות שMRCPבמצבו של אבי בן 86 עם קוצב ותיקון מסתם, אולי בכל זאת כדאי חוות דעת שניה על ה CTלפני MRCP? בינתיים עברו שבועיים מהCT ועוד אין אישור לMRCP תודה מראש.

כן כדאי

11/11/2022 | 06:54 | מאת: נעמה

לאחר חוות דעת שניה,ברור שמדובר בגידול ויעצו לנו ישר לעשות:eus,פט סיטי ומרקרים. עשינו מרקרים ויצא תקין 17.6 הסמן של סרטן הלבלב. פט סיטי בשבוע הבא. ומנסים לסדר שגם הeus. אין לאבא שלי תסמינים מלבד עייפות כרונית.אבל זו תמיד היתה אולי קצת החריפה. אני מאד מאד לחוצה.לא ישנה בלילות עם כל הספורים על סרטן בלבלב. מבקשת לשאול אותך: א. האם עדיין תיתכן אפשרות שזה שפיר? ב.האם בכל יום שעובר אנחנו מאבדים זמן יקר וזה יכול להתפשט? ג. האם זה שבדיקת הסמנים תקינה זה סימן טוב ומשמעותי? ד. האם זה נכון שהולכים לeus מבלי שראה אותו לפני כן ובדק רופא גסטרו אנטרולוג? ה. האם זה משמעותי אם מבצע הeus יעשה את זה כשר"פ,היות שבכל זאת הוא בן 86 ולוקח מדלל חדשני elquis? מאד מאד אודה לך לתשובה על השאלות בהקדם. זה יעזור לנו מאד. תודה רבה רבה

מנהל פורום סרטן הלבלב