סרטן בלבלב - ממתין לתוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

16/09/2022 | 23:16 | מאת: shay2022

סובל מכאבים חזקים בגב במשך שלושה חודשים. לאחר פנייה לכירורג וCT בטן הוגדר "ממצא בלבלב בגודל של 22 מ"מ עם ממצאים בכבד". בבדיקות הדם CA19-9 עם ערך שגבוה מ5000. האם קיים סיכוי כלשהוא לתהליך דלקתי חריף/גידול שפיר או שזהו בוודאות תהליך ממאיר- סרטן בלבלב? ואם כן באיזה שלב הוא בערך? תודה.

16/09/2022 | 23:20 | מאת: shay2022

בן 32 בריא

שי שלום, הממצאים שאתה מתאר חשודים מאוד לממאירים, עם זאת היות וההשלכות הם מאוד משמעותיות המענה לשאלה זו ניתנת בביופסיה כמו שאני מבינה שנעשתה לפי כותרת השאלה. במידה ולא נעשתה יש לעשותה בהקדם. לאחר התשובות יש להיפגש עם הכירורג והאונקולוג לדון בטיב הממצאים משמעותם וטיפולים אפשריים.

מנהל פורום סרטן הלבלב