בדיקות עקב כאבי בטן

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

29/08/2020 | 15:44 | מאת: סופי

שלום רב, עקב כאבי בטן חזקים באיזור הבטן העליונה עשיתי בדיקות ואבקש לדעת אם הן תקינות? CEA 1.76ng/ml 6.68U/ml CA-19-9

Cea וca19-9 הינם סמני סרטן שעוזרים במעקב וטיפול במטופלים עם ממאירויות של מערכת העיכול. בדיקות אלו אינן יעילות בבדיקות סקר( גלוי מוקדם של סרטן). לכן גם בנוכחות בדיקות תקינות אלו( ואצלך הן תקינות), ובמידה וכאבי הבטן ממשיכים יש לברר את הגורם. תרגישי טוב והחלמה מהירה

29/08/2020 | 16:46 | מאת: סופי

תודה רבה לתשובה רציתי לשאול בהמשך לעניין הבדיקות מה צריך לבדוק אם הכאבים עדיין ממשיכים? אני בת 72 תודה רבה מאוד סופי

מנהל פורום סרטן הלבלב