ממצא בלבלב ב mri מה ההשלכות

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

14/04/2020 | 21:25 | מאת: תמר

מספר ציסטות ,כ 3 במספר,בחלק דיסטאלי של גוף הלבלב, צמודות, הגודל הקוטר 8 מ"מ.ציסטה זעירה נוספת בזנב. * 12 מ מסוג צינור צדדי. IPM הציסטות סמוכות לצינור הלבלב, יכולות להתאים ל צינור הלבלב אינו מורחב. ללא עדות להאדרה של דופן או תוכן הציסטות לאחר הסרקה. לא הודגמו סימני רסטריקציה על פני הכבד והלבלב, בסידרת הדיפוזיה

היי תמר, חשוב לדעת מה הסיבה שעשית Mri. הממצאים עצמם הינם בעלי מאפיינים שפירים, ובדר״כ מחייבים מעקב בלבד. עם זאת יש לברר את הסיבה לבדיקה ולפי זה לשקול האם כרגע יש צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום סרטן הלבלב