סרטן בלבלב אצל חברה שלנו....תודה

דיון מתוך פורום  סרטן הלבלב

13/11/2017 | 16:08 | מאת: פרייזלר משה

שלום. שאלתי בפורום אחר ולא קיבלתי התיחסות. קראתי או ראיתי כתבה שבארה"ב השתילו לבלב של חזירון אשר לאימו (אם חזירה) השתילו משהו מהחולה. לפי הכתבה הלבלב נקלט היטב ךלא צורך אפילו בתרופות נוגדות. אבקש לדעת אם נכון הדבר והיכן אוכל לקבל פרטים מדויקים. אני עושה זאת למען חברה משה

שלום, אני מניחה שהסיבה שלא קיבלת מענה - היא העדר מידע. אני לא מכירה ניסוי כזה. בכל אופן מידע שיכול לעזור למטופלים - זה מידע על מחקרים קלינים - כלומר מחקרים בבני אדם ולא בחיות. מידע כזה יש באתר של האגודה למלחמה בסרטן ובclinicaltrials.gov בהצלחה נירית ירום

מנהל פורום סרטן הלבלב