אף סתום

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

01/10/2013 | 22:42 | מאת: נטע

יש לי כבר מעל שנה כל הזמן אף סתום ללא נזלת כמעט כל יום, הייתי אצל אף אוזן גרון שבדק אותי ואמר גם שהאף סתום.. ויש לי קשיי נשימה ממש קושי בהוצאת אוויר ממש לפעמים צורך לפהק כדי להוציא אוויר גם מהגרון כשאני נושמת מהפה אבל עשיתי בדיקת ריאות ויצא תקין.. השאלה שלי אם הקשיי נשימה האלה קשורים לאף או שזה קשור למערכת הנשימה התחתונה?ומה הסיבות של אף סתום ללא נזלת? ואיזה טיפול צריך לקחת?

05/10/2013 | 17:00 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, תחושה של אף סתום, שלא בנוכחות נזלת, עלולה להגרם מסיבות רבות כולל: סטייה של מחיצת האף, כונכיות תחתונות מוגדלות, פוליפים באף, הצרת אף בניתוח קוסמטי,שקד שלישי מוגדל, ממצאים גידוליים ועוד. בבדיקה מעמיקה של האף כולל אנדוסוקפיה, מומחה אף אוזן גרון יוכל לאבחן את הסיבה לתחושת החסימה האפית ולהמליץ על טיפול.

08/10/2013 | 13:38 | מאת: נטע

הייתי אצל אאג הוא אמר שהקונכיות החתונות נפוחות ואולי זה אלרגיה.. מימה פתאום באמצע החיים יכולה להיגרם אלרגיה? והאם הקשיי נשימה שקשה לי להוציא אוויר מהפה יכול להיות בגלל האף?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון