קיבוץ ארז

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/06/2014 | 14:39 | מאת: עמית

שלום רב אנחנו קצת בלחץ מכוון שבני בן ה12 צריך לעבור ניתוח להוצאת גידול בבלוטת הרוק מאחורי האוזן ואנחנו ממש לא יודעים לאן ליפנות לבצע את הניתוח . האם יש פה מישהו שיכול להמליץ על מנתח או בית חולים טוב ? שמענו שהסכנה העיקרית הינה יכולת לפגוע בעצבי הפנים במהלך הניתוח . ממש מפחדים . בבקשה ממתינים להמלצה. תודה :)

10/06/2014 | 14:52 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, בלוטת הרוק נמצאת בדרך כלל קדמית לאוזן ואכן ניתוח בבלוטה עלול לפגוע בעצב הפנים שמעצבב את שרירי הבעות הפנים מאותו צד. מומלץ להתייעץ עם כירורג ראש וצוואר לגבי הניתוח, למשל במרכז הרפואי תל-אביב. יש מנתחי ראש וצוואר בכל מחלקות אף אוזן גרון במרכזים הרפואיים הגדולים.

10/06/2014 | 18:07 | מאת: עמית

הי ראשית תודה על הענות מהירה דבר שני האם את מכירה בברזילי אשקלון את ד``ר נחניאלי הוא ממחלקת פה ולסת האם הוא או ברזילי מומלץ?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון