ריור וכאב בבליעה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

17/08/2013 | 06:24 | מאת: קרן

שלום בתי בת ה3 ב10 הימים האחרונים החלה לרייר , טוענת לכאבים בבליעה ,היא ממש לועסת ויורקת מאכלים ניזונה רק מיוגורטים ודברים רכים,היינו היום אצל רופא והוא טוען שלא רואה כלום בגרון חושב שאולי זה פסיכולוגי (מה שממש לא נראה לי הגיוני כי רואים שכואב לה) ואמר שנחזור עוד שבוע אם לא יעבור ואז נפנה לבדיקת א.א.ג. אנחנו בחול כרגע ,איזה כיוונים יש לבדוק? יכול להיות גם שיניים? המון תודה !!!

17/08/2013 | 08:49 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, יתכן שיש לבתכם דלקת עמוקה יותר בלוע או בגרון שלא ניתן לראות בבדיקה השגרתית כשהפה פתוח. לרופא אף אוזן גרון יש מכשור להסתכלות עמוקה יותר ומומלץ לפנות אליו לבדיקה. לגבי בעיית שיניים, היא מתבטאת בדר"כ בקושי בלעיסה, אך לא בבליעה.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון