ריח שרוף באף

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/12/2013 | 21:06 | מאת: מנחם

שלום! ביומיים האחרונים חליתי בסינוסיטיס. במקביל אני מריח הרבה זמן במשך היום ריח משהו כמו שרוף באף. רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים? או שיש צורך לטפל בזה, ואיך? * גם הייתי שמח לדעת האם יש בעיה מיוחדת בעישון בזמן שיש סינוסיטיס. תודה רבה מראש. מנחם

25/12/2013 | 11:21 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, יתכנו שינויים בחוש הריח עקב סינוסיטיס ועקב עישון. ההפרעה בדרך כלל חולפת אחרי ההחלמה מהמחלה. אם המצב לא ישתפר אחרי שתחלים מומלץ לפנות לבדיקת מומחה אף אוזן גרון. מומלץ להפסיק לעשן.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון