עקצוץ וגירוי פנימי (גרון,מע' עיכול) מלווה בשיעולים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

09/12/2013 | 13:49 | מאת: חיליק

יש לי עקצוץ וגירוי פנימי שאני חש שהוא טיפה עמוק יותר מהגרון, וזה גורם לי לשיעולים טורדניים. כמדומני זה התחיל מלפני כשבוע (לא כל כך שמתי לב לכך) אבל לא הטריד במיוחד, ועתה כן. היו לי צרבות (עתה לא מרגיש) האם זה סימפטום למשהו חריף?

15/12/2013 | 08:12 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, יתכן שמדובר במצב חולף כגון זיהום וירלי בגרון או בקנה הנשימה. אם ההפרעה ממשיכה מומלץ להיבדק ע"י רופא אף אוזן גרון. גם רפלוקס לגרון יכול לגרום לשיעול ולגירוי. להתייעץ עם רופא משפחה לגבי התחת נוגדי חומצה ושינוי בהרגלים.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון