ניתוח להרחבת תעלת השמע

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

24/11/2020 | 20:09 | מאת: רינה

שלום פרופ הציעו לי לעבור ניתוח להרחבת תעלת השמע אך לא אמרו לי מה הסיכונים.. האם יתכן שהתעלה תהיה רחבה אחר כך? מה הסבירות שזה יקרה כרגע תסמינים של לחץ באוזניפ

הסבירות לתעלה פתוחה מידי נמוכה מאוד. במידה וזו ההמלצה, הייתי מציע לפנות לביצוע הפרוצדורה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון