שאלה על השוואת לחצים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/10/2020 | 11:58 | מאת: רמי

שלום פרופ' אשמח לדעת איך אפשר לדעת אם יש בעיה האוורור האוזן אם בדיקת טמפ' תקינה? יש לי מידי פעם הרגשה של משהו מצחיק באוסן פחות לחץ יותר תחושת רטיבות בעבר ברואטראומה אחרי צלילה כרגע בנסיעות למקומות כמו אילת/ ים המלח אין כאבים מיוחדים

20/10/2020 | 14:12 | מאת: רמי

בניסיון לפמפום יש הרגשה של לחץ באוזניים כאילו מתנפחות האם זה טבעי?

מבחנים אוביקטיביים לא הוכיחו יעילות טובה מספיק. שאלון ETDQ7 משמש בשלב זה כמבחן מספק. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון