שאלה בנושא אוזניים ?

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/10/2020 | 15:16 | מאת: נורית

שלום פרופ' אשמח להתייעצות עברתי לפני יותר מחצי שנה ניתוח הרחבת תעלת האוסטכיוס עם בלון הניתוח היטיב עמי מאוד אין לי שום תחושת לחץ באוזניים או כאב מה שכן לעיתים יש לי תחושה של בועות מתפקעות באוזן או קליקים זה לא מפריע לתפקוד האם יש צורך להמשיך בירור?מציינת שאני גם אלרגית

06/10/2020 | 15:21 | מאת: נורית

יש לציין שזה קורה בפיהוק

תחושות אלו שאת מתארת הן נורמליות. ייתכן שטיפול בספריי סטרואידלי לנזלת האלרגית ישפר עוד את המצב. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון