חוש טעם וריח לאחר קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/10/2020 | 14:39 | מאת: שי

שלום. חודשיים וחצי לאחר איבוד חוש טעם וריח ממחלת הקורנה והחושים עדיין לא חזרו להיות כפי שהיו לפני (בעיקר טעם).האם יש טיפול/בדיקה שניתן לבצע או שרק לחכות שיסתדר ואם כן תוך כמה זמן אם בכלל

ניתן לבצע בדיקת איכות חוש הריח. יש אופציות לתרגול חוש הריח. עדיין לא ברור מה הסטטוס של הנ"ל בקורונה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון