לחץ באוזן ותחושה של מים באוזן

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/10/2020 | 21:59 | מאת: NOT_FOUND

שלום, מזה כשלושה חודשים יש לי הרגשה מוזרה באוזן של לחץ כזה בעיקר אם ישנו משב רוח על האוזן ממזגן של הרכב או מאוורר (אבל לא רק). בנוסף, רוב הזמן יש לי הרגשה כאילו יש לי טיפת מים באוזן שלא יוצאת ללא הפרעה בשמיעה (ככל שאני יכול להרגיש). הייתי אצל רופא המשפחה לפני כחודש וחצי והוא אמר שיש לי קצת דלקת ונתן לי טיפות דזורן. הטיפות לא כך כך עזרו. כשחזרתי אליו לאחר כשבועיים הוא אמר שהוא כבר לא רואה שום דבר חריג באוזן. אני מבחינתי מרגיש אותו הדבר כבר שלושה חודשים. אציין רק שאני לא משתמש במקלות אזניים. מה זה יכול להיות?

סל האופציות גדול, ועליך להיבדק ע"י אא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון