תחושות חדשות באפי היקר

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/09/2020 | 13:53 | מאת: יבגני

היי, אני בן 35 בשנים האחרונות אני מטעטש הרבה יותר מפעם כשמדגדג לי באף. נהייתי רגיש לאבקת כביסה או כשמחליף מצעים וכו'. פעם לא הטעשתי כל כך הרבה. אני לא חושב שצמחו לי ככ הרבה שיערות באף וגם להן אני דואג :) מה יכולה להיות הסיבה? האם זה אלרגני (לא ידוע לי שיש לי אלרגיה למשהו), האם רירית האף שלי תמיד מגורה? האם אני סתם נהיה זקן?

ככל הנראה הופעה של אלרגיה בעקבות חשיפה לאלרגן חדש. ממליץ להחליף שוב אבקת כביסה או כל דבר המחמיר את מצב האף היקר שלך. כמו כן, ממליץ פניה לאא"ג מומחה להערכה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון