קשיי נשימה מזה זמן רב

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/09/2020 | 00:12 | מאת: קובי

שלום ותודה מראש על המענה אני סובל מקשיי נשימה אני בן שלושים והתגלה בשלוש שנים האחרונות שאני אסמתי אך לפעמים מרגיש שכלל לא מצליח לנשום עשיתי בדיקות מקיפות בדיקת לב תקין בדיקת תפקודי ריאות תקין סיטי ריאות תקין סובל מקונכיות מוגדלות ביצעתי צריבה שאלתי היא האם יכול להיות משהו בקנה נשימה לא תקין האם היו רואים זאת בסיטי חזה אם הייתה בעיה היו מציינים זאת ? ומי בודק קנה נשימה האם אף אוזן גרון יכול לאבחן סליחה על אורך ההודעה

ממליץ על בדיקה יסודית כולל סיב אופטי ע"י אא"ג מומחה. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון