ליחה תמידית - איך נפטרים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

30/08/2020 | 15:18 | מאת: נעמה

שלום פרופ עשיתי לפני חצי שנה ניתוח סינוסים אני משתמשת בספרי סטרואדלי לאף על בזיס קבוע (החלפתי כמה סוגים) ועדיין יש לי ליחה באופן יומיומי (לפעמים יותר לפעמים פחות) שמתי לב שזה קשור למזגנים ככל ששהייה במזגן ארוכה יותר יש יותר ליחה. מה אפשר לעשות? והאם יש קשר? תודה

עלול להיות קשר. לרוב הספריי עוזר. נא פני לבדיקה לשלול מקור אחר או אף חזרת הסינוסיטיס. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון